Vállalatirányítási rendszerünk legnépszerűbb modulja: a számlázó program

A 2016. január 1-jétől érvényes szabályváltoztatások miatt sokan váltottak számlázó programot. Szoftverünk megfelel az új előírásoknak, így minket bátran választhattak.

Az új szabályok előírják, hogy a számlázás NAV adatszolgáltatással együtt kell történjen. Sok vállalkozás találkozott azzal a problémával, hogy a program, amelyet használ, nem felel meg az előírásoknak. Nekik váltaniuk kellett, és sokan a SALDO Creator mellett tették le a voksukat, hiszen integrált rendszerünk megfelel az előírásoknak.

A SALDO Creator integrált vállalatirányítási rendszere modulokból épül fel és minden igényt kiszolgál, ami egy vállalkozás életében felmerülhet. Önnek nem kell megvásárolnia a teljes szoftvert, kizárólag azokat a modulokat, amelyre szüksége van. Előnye az is, hogy képes rendszer-integrációra bármilyen - a cégénél már működő - szoftverrel.

Szüksége van egy vállalkozása minen igényét kielégítő szoftverre? A SALDO Creator Business teljes integrált szoftverét most akár 289.000 Ft + ÁFA-tól megrendelheti! Kattintson ide a részletekért!

Tudjon meg többet a Számlázó programról: kattintson ide!
Ismerje meg a SALDO Creatort: kattintson ide!